0

Zoeken

10% korting op je eerste bestelling met code: WELKOM10 Profiteer nu

Over Serena

EVEN VOORSTELLEN 🤍

Hi, ik ben Serena den Boef en 27 lentes jong. Ik woon samen met m’n vriend en lieve hond in een gezellig huisje in Hendrik-Ido-Ambacht. Zelf ben ik altijd lekker druk, uitbundig en chaotisch. Stil zitten kan ik nauwelijks en daarom ben ik altijd zoekende naar nieuwe uitdagingen. Ik zal Fashion bij Serena met veel liefde gaan runnen.

Mijn passie voor kleding begon 7 jaar geleden. Ik was er toen veel mee bezig. In de winkel vind ik het erg leuk om leuke kleding te dragen, omdat ik elke dag met klanten werk. Daarnaast wil ik er graag netjes uitzien. 

‘If you can’t stop thinking about it, buy it’

De meeste mensen kennen de winkel Thuis bij Serena al. Deze winkel is gevestigd op De Loper in Vlaardingen. Deze zaak run ik samen met m’n moeder, mijn steun en toeverlaat, alweer 5 jaar. Mijn moeder Nelleke is ooit begonnen in Hendrik-Ido-Ambacht (december 2011) in de Schoof , dat is een klein winkelcentrum. Toen ik 17 jaar was wilde ik al graag, na m’n school, bij mijn moeder werken. Want ja, iedereen zou dat toch willen in zo’n mooie winkel werken? In februari 2014 kreeg in m’n eigen zaak op de Middenbaan in Barendrecht. Hier heb ik 2,5 jaar met veel plezier gewerkt, totdat Nelleke en ik een nieuwe uitdaging zochten en graag weer samen wilden werken. 1 maart 2017 openden wij onze prachtige winkel Thuis bij Serena. Tot op de dag van vandaag kan ik zeggen dat ik super trots ben op mijn collega’s en mijn moeder dat we samen als 1 team de winkel draaiende houden.

Om deze reden hebben wij er bewust voor gekozen om geen 2e winkel te openen, maar een webshop te beginnen. Naast het online bestellen, is het ook mogelijk om de bestelde artikelen gratis op te halen en te retourneren bij ons in Vlaardingen, Zwijndrecht of Hendrik-Ido-Ambacht. 

Heel veel liefs,
Serena 🎀

Terug naar boven
Toegevoegd aan uw winkelmandje